Servicii


Consultanta Design Interior pentru dezvoltare proiect

La inceput programam o vizita intiala cu unul sau doi reprezentanti pentru a stabili cererile si pentru intocmirea unui rezumat. Analizam informatiile si bugetul,stabilim scopul constructiei, si desfasurarea proiectului.

Concept Design Interior pentru Amenajare Interioara.

Realizam relevee, desene-schite idei pt proiectul de design interior ,randari 3D,planuri schematice 2D, formulam conceptul pentru un design interior preliminar cautand sa fie atat din punct de vedere estetic cat si functional apropiat cu standardele clientului pentru a-si putea contura cum va arata Amenajarea Interioara finala.

Proiect detaliat de Design Interior

Include atat realizarea proiectului detaliat pentru proiectul de Design Interior: plan pardoseala, plan mobilier, sectiuni, plan plafon, detalii de executie, materiale si finisaje, mobilier si accesorii cat si colaborare cu alte specialitati (etapa optionala): rezistenta, instalatii, echipe care se ocupa de finisajele interioare.

Mostre si finisaje pentru o Amenjare Interioara de calitate.

Achizitionarea mostrelor si finisajelor de la furnizori . Ne ocupam de selectarea celor mai bune produse, finisaje, materiale care se potrivesc ambientului in limitele pietei si a bugetului pentru: pardoseli, pereti, bucatarie, baie, dormitor, tamplarie, iluminat. Realizam panou de finisaje / materiale pentru fiecare spatiu pentru a va arata cum va functiona intregul concept interior pentru obtinerea a avea o Amenajare Interioara care sa corespunda cu proiectul de Design Interior.

Import mobilier si mobilier la comanda

Importam mobilier de o calitate foarte buna fiind conceput pentru o ambianta placuta pentru satisfacerea variatelor idei de Amenajare Interioara.

Avem oferte variate de la mobilier stil pana la cel modern care poate satisface toate dorintele.

Cand pentru un proiect de Design Interior achizitionarea mobilierul este imposibila,apelam la realizarea mobilierului pe comanda.

Management si administrare proiect de Amenajare Interioara.

Include coordonarea proiectului de Design Interior, ofertarea si faza negocierii. Deco Design Interior poate lua sub-antrepriza lucrarea de Amenajare Interioara sau poate oferi servicii de project manager. Coordonarea cu toate specialitatile (electricieni, arhitecti, ingineri). Monitorizam progresul lucrarii pe intreaga desfasurare a etapelor de Amenajare Interioara si coordonam zilnic activitatea lucrarilor prin urmarirea de santier.

Serviciile includ: Consultanta, modelare si vizualizare 3D, prezentari fotorealiste, animatii, proiectare, optimizare a spatiului, amenajare si design interior
finisare si decorare in functie de stilul preferat, proiectul pentru autorizatia de construire sau modificari interioare, cu toate specialitatile (arhitectura, rezistenta, instalatii sanitare, electrice si termice), urmarire santier, reconversii, restaurari, amenajari peisagistice

Toata gama de servicii pentru:
Case particulare si apartamente
Sedii de firma / birouri
Hoteluri / pensiuni
Unitati comerciale / magazine
Restaurante / cafenele / baruri / cluburi
Standuri
Spatii expozitionale
Cabinete private
Design de produs
Saloane
Proiectare mobilier