Prezentare

Probabil cea mai intalnita intrebare este: “De ce am nevoie de un designer?”. Raspunsul este simplu. O echipa specializata in arhitectura de interior va poate ajuta sa organizati etapele unei amenajari interioare, poate alege varianta optima de implementare si nu in ultimul rand poate oferi o imagine de ansamblu asupra bugetului.

De asemenea designerul culege informatii esentiale de la client asupra stilului de viata, hobby-uri, culori preferate, muzica sau orice alte aspecte pe care le transpune apoi in conceptul amenajarii interioare, oferindu-i astfel o identitate aflata in concordanta cu cea a beneficiarului. In final se va ajunge la crearea unui mediu functional si estetic care va optimiza viata de zi cu zi si imaginea clientului, fie ca este vorba de un spatiu public, comercial sau personal.

Servicii oferite:

Eficientizarea si optimizarea spatiului disponibil
Realizarea unui concept
Alegerea si analiza temei generale si a stilului
Alegerea si analiza culorilor
Proiectare 3D
Redactare planse de executie
Alegerea finisajelor
Alegerea mobilierului si decoratiunilor
Proiectarea de mobilier personalizat
Analiza bugetului
Consultanta in executare si supravegherea lucrarilor

Etape

1. Prima intalnire are ca scop identificarea preferintelor, dorintele si restul elementelor ce tin de personalitatea viitorilor beneficiari sau de destinatia ulterioara a spatiului.
2 Din momentul semnarii contractului se trece la realizarea unui concept in concordanta cu elementele stipulate anterior. Echipa noastra realizeaza apoi o prospectare amanuntita a materialelor si obiectelor folosite in proiect in functie de viziunea noastra, de preferintele clientului si nu in ultimul rand de buget.
3. Se vor realiza proiectari 3D sau schite in parametri reali ale spatiului propriu-zis ce vor cuprinde definirea si repartizarea functiunilor atribuite fiecarui spatiu in parte, amplasarea volumetrica a corpurilor de mobilier, iluminat si elementelor decorative.
4. Dupa aprobarea variantei 3D urmeaza realizarea planselor de executie ce contin planurile generale ale spatiului, planuri de amplasare electrice (pozitia prizelor, intrerupatoarelor, corpurilor de iluminat, etc.), planuri de amplasare a obiectelor sanitare, planse de stereotomie si planse de executie pentru diverse modificari aduse spatiului.
5. Urmeaza procesul de executie propriu-zis cand se trece la punerea in aplicare a planselor. Aceasta etapa este sprijinita de vizite pe santier, discutii cu echipele de executanti, alegerea materialelor si obiectelor din proiect.
6. Pe parcursul realizarii efective a proiectului au loc intalniri cu beneficiarii pentru analizarea etapelor de evolutie ale proiectului.

Serviciile noastre mai includ: Consultanta, modelare si vizualizare 3D, prezentari fotorealiste, animatii, proiectare, optimizare a spatiului, amenajare si design interior
finisare si decorare in functie de stilul preferat, proiectul pentru autorizatia de construire sau modificari interioare, cu toate specialitatile (arhitectura, rezistenta, instalatii sanitare, electrice si termice), urmarire santier, reconversii, restaurari, amenajari peisagistice